The Doors: Live at the Hollywood Bowl 1968 Special Edition

A Pólus Rock Klub következő kiemelt vetítése Jim Morrison és legendás zenekara, a The Doors egyetlen teljes hosszában rögzített koncertje, az 1968-as Live at the Hollywood Bowl “Special Edition” digitálisan felújított változata lesz november 4-én 19.00-kor, amely az L.A. Woman lemez 50. évfordulója alkalmából világszerte mozivásznon látható.

A billentyűs Ray Manzarek szerint a gondos utómunkának köszönhetően a végeredmény kivételes zenei élményt ad: „Olyannak hallod, mintha valóban a Bowl színpadán lennél, együtt a zenekar tagjaival.” A Doors menedzsere, egyben a film producere szerint: „A Doors koncertjei sámánisztikus utazások voltak a rock and roll pszichedelikus színpadán. A zene, költészet és dráma zabolátlan zenei virtuozitással örvénylett bennük. A Doors kifejezőerejének csúcsán, a világ egyik legjobb előadóhelyén rögzített, később újrakevert és digitalizált anyag cseppet sem poros, sőt! Századszorra hallgatva még mindig magával ragad!”

A zenekar a klasszikus dalok – Light my fire, The end – mellett olyan ritkán hallott számokkal villanyozta fel a közönséget, mint pl. a Hello I Love You, The WASP , vagy a Spanish Caravan. A mostani “Special Edition” moziváltozat a koncerten újonnan rögzített koncertfelvételeket is tartalmaz John Densmore, Robby Krieger közreműködésével, valamint egy interjút Jeff Jampol egykori Doors-menedzserrel.

JEGYINFORMÁCIÓK
Belépő a koncertfilmekre egységesen 2500 Ft
Jegyek kaphatók a Pólus Mozi jegypénztárában és honlapján. Online jegyvásárlás: https://poluscentermozi.hu/jegyrendeles/34370